Jogurtový dezert s ovocem a čokoládovou hlínou Rej

Jogurtový dezert s ovocem a čokoládovou hlínou Rej

Počet porcí: 2

Typ receptu: Dezert

Typ přípravy: Nepečený



Připravte si tyto Ingredience:

 

 

Potravina Množství
Celozrnné čokoládové sušenky REJ 1 balení
Řecký bílý jogurt 0 % 280 ml
Hrozny 100 g
Jahody 100 g
Maliny 100 g

 

Dochucovadla:

Vanilka

 

Energetická hodnota

  • celkem: 1980 kJ
    Bílkoviny 32 g, Tuky 8 g, Sacharidy 66 g, SAFA 2 g, Cukry: 38 g, Vláknina 14 g, Sůl 0 g

  • na 1 porci: 990 kJ
    Bílkoviny 16 g, Tuky 4 g, Sacharidy 33 g, SAFA 1 g, Cukry: 19 g, Vláknina 7 g, Sůl 0 g

 

Postup přípravy:

Jogurt vyšleháme s vanilkou, případně můžeme lehce přisladit. Celozrnné kakaové sušenky nadrtíme. Na dno sklenice dáme pokrájené libovolné ovoce. Poté přidáme jogurt a posypeme drcenými sušenkami.