Tento e-shop využívá cookies (sušenky)

Náš eshop skvělé sušenky (cookies) nejen nabízí, ale i používá k tomu, aby nabídka webu byla vždy čerstvá a chutnala Vám, stejně jako chutnají naše výrobky. Bez některých sušenek to prostě správně nesedne, jiné pomohou vylepšit web a tím Váš kulinářský zá

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

SUPER FUDGIO - to jsou nové super bezmléčné karamely

01.03.2018 10:58 Nové výrobky

KOKOSOVÝ CUKR:
Bohatý na živiny, obsahuje: hořčík, draslík, zinek a železo. Je bohatý na širokou škálu vitamínů sk

upiny B a vitamín C. Není rafinovaný a neobsahuje umělá barviva. Má velmi nízký glykemický index (GI 35) ve srovnání s bílým cukrem (GI 70) je jeho sladkou alternativou. Má jemnou karamelovo-kokosovou chuť.

KOKOSOVÉ MLÉKO:
Neobsahuje laktózu, kazeín, a cholesterol. V Asií je nazýváno lékem na veškeré zlo, protože obsahuje značné množství zdraví prospěšných látek, mezi jinými je bohatým zdrojem aminokyselin, zdravých tuků, bílkovin, vlákniny, železa, sodíku, hořčíku, fosforu, draslíku a vitamínu C. Vzhledem k vysokému obsahu železa, fosforu, draslíku, sodíku, manganu a mědi se dobře hodí jako izotonický nápoj po intenzivním tréninku.

SLUNEČNICOVÝ PROTEIN:
Obsahuje vitamíny skupiny B, zejména kyselinu listovou, dále pak zinek, vápník, fosfor, hořčík, draslík a aminokyseliny. Neobsahuje lepek, je organický a bez GMO. Je 100% veganský.

AKÁCIOVÁ VLÁKNINA:
Vláknina je považována za prvek, který pomáhá urychlovat a zlepšovat fungování trávicí soustavy. Podporuje činnost střev a pomáhá při zažívacích obtížích a zácpách, usnadňuje pravidelné vyprazdňování. Snižuje také hladinu cholesterolu a pomáhá chránit před aterosklerózou. Oddaluje vstřebávání glukózy.

RÝŽOVÝ SIRUP:
Obsahuje hlavně maltózu – přírodní, veganský a bezlepkový cukr. Nezpůsobuje drastické skoky hladiny cukru v krvi, a proto nezpůsobuje pocit vlčího hladu ani přepady únavy a ospalosti. Obsahuje draslík, hořčík, železo, vápník a vitamín B, který prospěšně působí na nervovou soustavu.

Rýžový sirup je vedle stévie, xylitolu a cukrové třtiny, nejpopulárnější zdravější náhrada cukru. Oproti zdraví škodlivému glukózo-fruktózovému sirupu, který je průmyslově zpracovávaným výrobkem, rýžový sirup vzniká v dlouhodobém procesu založeném na působení přírodních enzymů. Je tedy zcela přírodní.

ZAKOUPÍTE OD POLOVINY BŘEZNA V HM GLOBUS, OD 5. 3. OBJEDNÁVEJTE NA NAŠEM ESHOPU - SUPERFUDGIO