Tento e-shop využívá cookies (sušenky)

Náš eshop skvělé sušenky (cookies) nejen nabízí, ale i používá k tomu, aby nabídka webu byla vždy čerstvá a chutnala Vám, stejně jako chutnají naše výrobky. Bez některých sušenek to prostě správně nesedne, jiné pomohou vylepšit web a tím Váš kulinářský zá

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Neni navod

17.05.2020 Dotaz na produkt : Stavebnice Perníková chaloupka 250 g z kategorie : Perníky a perníkové výrobky
Dobrý den, dcera dostala darem, ale chybi návod, jak chaloupku postavit? Poradite prosim? Dekuji, Petra D.

Vážený zákazníku,

velmi se omlouváme, pokud návod v krabici skutečně nebyl, ještě se nám to nestalo. Níže uvádíme postup, snad Vám to takto bude stačit. Pokud ne, napište, prosím, na esho@rejfood.eu a naskenovaný návod Vám mailem pošleme. Děkujeme za pochopení.

CZ: POSTUP VÝROBY JARNÍ PERNÍKOVÉ CHALOUPKY

Vlastní suroviny: 1 bílek, cukr moučka cca 200 g, citronová šťáva nebo ocet.

Bílek vyšleháme do sněhu a poté postupně přidáváme přesátý moučkový cukr a citronovou šťávu do zhoustnutí. Cukrovou hmotu rozdělíme na tři části. Jednu ponecháme bílou, další obarvíme barvivem na růžovo a třetí na zeleno. Barvivo přisypáváme zlehka, po malém množství do požadovaného odstínu. Zdobíme pomocí zdobícího sáčku.

Nazdobíme jednotlivé díly chaloupky a kytiček připravenou cukrovou hmotou podle Vaší fantazie a necháme zaschnout.

Poté cukrovou hmotu naneseme na spodní a boční hrany jednotlivých dílů (bočnice č. 3, přední díl č. 2 a zadní díl č. 2 a přilepíme k podstavci č. 1). Opět necháme zaschnout.

Následně naneseme hmotu na horní okraje dílů, které tvoří chaloupku. Přilepíme střešní díly č. 5 a připevníme komínek č. 6. Na střechu přilepíme dva květy a na základnu obě zbylé kytičky.

Graficky je postup výroby zobrazen na zadní straně obalu.

PŘEJEME HODNĚ ZDARU!!

S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu

Potřebujete poradit?

+420 731 331 714
7:00 - 14:30
Přidat dotaz do poradny
*
*
*
Registrováním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů.