Tento e-shop využívá cookies (sušenky)

Náš eshop skvělé sušenky (cookies) nejen nabízí, ale i používá k tomu, aby nabídka webu byla vždy čerstvá a chutnala Vám, stejně jako chutnají naše výrobky. Bez některých sušenek to prostě správně nesedne, jiné pomohou vylepšit web a tím Váš kulinářský zá

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Neni navod

Dobrý den, dcera dostala darem, ale chybi návod, jak chaloupku postavit? Poradite prosim? Dekuji, Petra D.

Vážený zákazníku,

velmi se omlouváme, pokud návod v krabici skutečně nebyl, ještě se nám to nestalo. Níže uvádíme postup, snad Vám to takto bude stačit. Pokud ne, napište, prosím, na esho@rejfood.eu a naskenovaný návod Vám mailem pošleme. Děkujeme za pochopení.

CZ: POSTUP VÝROBY JARNÍ PERNÍKOVÉ CHALOUPKY

Vlastní suroviny: 1 bílek, cukr moučka cca 200 g, citronová šťáva nebo ocet.

Bílek vyšleháme do sněhu a poté postupně přidáváme přesátý moučkový cukr a citronovou šťávu do zhoustnutí. Cukrovou hmotu rozdělíme na tři části. Jednu ponecháme bílou, další obarvíme barvivem na růžovo a třetí na zeleno. Barvivo přisypáváme zlehka, po malém množství do požadovaného odstínu. Zdobíme pomocí zdobícího sáčku.

Nazdobíme jednotlivé díly chaloupky a kytiček připravenou cukrovou hmotou podle Vaší fantazie a necháme zaschnout.

Poté cukrovou hmotu naneseme na spodní a boční hrany jednotlivých dílů (bočnice č. 3, přední díl č. 2 a zadní díl č. 2 a přilepíme k podstavci č. 1). Opět necháme zaschnout.

Následně naneseme hmotu na horní okraje dílů, které tvoří chaloupku. Přilepíme střešní díly č. 5 a připevníme komínek č. 6. Na střechu přilepíme dva květy a na základnu obě zbylé kytičky.

Graficky je postup výroby zobrazen na zadní straně obalu.

PŘEJEME HODNĚ ZDARU!!

S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu

Potřebujete poradit?

+420 731 331 714
7:00 - 15:00
Přidat dotaz do poradny
*
*
*
Registrováním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů.