Náš eshop skvělé sušenky (cookies) nejen nabízí, ale i používá k tomu, aby nabídka webu byla vždy čerstvá a chutnala Vám, stejně jako chutnají naše výrobky. Bez některých sušenek to prostě správně nesedne, jiné pomohou vylepšit web a tím Váš kulinářský zá
Oblíbené cereální kakaové sušenky s žitnou moukou a vlákninou nabízíme mimořádně v praktickém balení 2 sušenek ve VÝHODNÉM RODINNÉM MULTIPACKU 32 porcí, které můžete mít vždy při sobě - do školy, do práce, na výlet nebo při sportování. Skvělou cereální svačinku si můžete vychutnat kdykoliv a kdekoliv. Náš tip - co takhle sušenka s mléčným výrobkem a čerstvým ovocem k snídani? Dobrou chuť.
Složení výrobku je shodné se Sušenkami s žitnou moukou kakaovými 120g.
317,00 Kč240,00 Kč
Cena bez DPH 214,29 Kč
13,89 Kč / 100g
Tradiční Plánský perník pečený podle vlastní rodinné receptury s ovocnou náplní. Tvar kolečka s obrázky veselých fotbalistů...
Perník k mlsání nejen u fotbalu...
NOVINKA - PLÁNSKÝ PERNÍK NA STROUHÁNÍ
Potřebujete zahustit povidla, omáčky, ozdobit dorty a různé cukroví nebo netradičně ochutit cereální kaše, jogurt nebo třeba těstoviny? Plánský perník je skvělá volba, stačí jen nastrouhat a přidat, vaše pokrmy dostanou nový rozměr.
Korpusy můžete také dle vlastní fantazie slepit marmeládou, arašídovým krémem a polít čokoládou - vyrobíte si tak jednoduše vlastní plněný perníček.
Tradiční Plánský perník pečený podle vlastní rodinné receptury s ovocnou náplní. Tvar kolečka s obrázky veselých sportovců.
Perník k mlsání při zápasech, jako svačinka nebo jen tak, pro chuť.
11,90 Kč8,90 Kč
Cena bez DPH 7,95 Kč
14,83 Kč / 100g
Plánský perník se vyrábí dle tradiční rodinné receptury v jihočeské Plané nad Lužnicí od roku 1998, po celou dobu si drží stálou kvalitu díky pečlivému výběru surovin, poctivému zrání těsta a částečně ruční práci cukrářek.
12,90 Kč11,90 Kč
Cena bez DPH 10,62 Kč
19,83 Kč / 100g
Plánský perník se vyrábí dle tradiční rodinné receptury v jihočeské Plané nad Lužnicí od roku 1998, po celou dobu si drží stálou kvalitu díky pečlivému výběru surovin, poctivému zrání těsta a částečně ruční práci cukrářek.